Akaun GAP Public Gold untuk semua

Mulakan simpanan emas dengan akaun GAP Public Gold

MEMANG AGAK PELIK JIKA HARI INI KITA MASIH TIADA AKAUN EMAS GAP (GOLD ACCUMULATION PROGRAMME)
 
Akaun simpanan emas (GAP) adalah salah satu kaedah pembelian emas oleh penyimpan emas yang berdaftar dengan Public Gold.
Konsep utama akaun simpanan emas (GAP) adalah untuk membantu orang ramai menyimpan emas dengan bajet yang rendah. Dengan RM100 pun boleh simpan emas hari ini.
 
Akaun simpanan emas (GAP) juga membantu orang ramai untuk simpan emas setiap bulan dengan yakin dan tenang. Setiap transaksi akaun simpanan emas (GAP) adalah patuh syariah.
 
Bonus simpan emas di akaun simpanan emas (GAP) ialah tidak dikenakan caj upah simpan, boleh simpan sebanyak mana gram emas secara PERCUMA. Walaubagamanapun emas yang terbaik ialah emas yang ada di tangan. Maka jika telah cukup jumlah gram untuk pengeluaran, Public Gold menggalakkan penyimpan emas untuk keluarkan dalam bentuk fizikal seperti gold bar dan dinar dan simpan sendiri di tangan.
 
Secara amnya bila dah daftar akaun Public Gold, automatik kita akan dapat akaun simpanan emas (GAP). Kita boleh akses akaun simpanan emas (GAP) kita melalui 2 kaedah; website dan apps Public Gold. 
 
Dapat sesuatu, jom bermula 💪.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *