Waktu Terbaik Beli Emas

Bilakah waktu terbaik untuk membeli emas?

Jawapannya ialah waktu terbaik untuk beli emas ialah 20 tahun yang lalu. Oleh kerana kita tak boleh kembali ke masa lampau kerana kita tiada mesin merentas masa, jawapan kedua untuk waktu terbaik untuk beli emas ialah waktu sekarang!

Ya waktu sekarang ialah waktu terbaik untuk membeli emas. Jika kita ada wang untuk ditukarkan kepada emas, sepatutnya kita mebeli emas itu sekarang.

Ini kerana emas adalah simpanan jangka panjang sekurang-kurangnya 2 tahun dan ke atas. Jika kita menunggu harga rendah, tiada siapa pun boleh tau dengan tepat bila harga terendah akan datang. JIka kita masih tertunggu-tunggu, risiko duit tadi dibelanjakan dan habis amatlah tinggi. Maka emas tak dapat, duit pun habis.

Ni pesanan dan tip mudah yang guru emas saya bagi ๐Ÿ˜Ž

“Kadang-kadang tips pelaburan emas yang power ni, dia simple saja.”

Contohnya:

“Buy gold and wait, not wait to buy gold”

“Beli emas dan tunggu. Bukan tunggu bila lah nak beli”

Sebab:

Bila ada gram dalam simpanan, barulah kenaikan harga emas menguntungkan kita.

Bila asyik tengok ja harga emas tapi tak ada gram dalam simpanan, maka untung = kosong.

Aaahaaa….dapat sesuatu?

Hubungi kami sekarang untuk kami bimbing mulakan simpanan emas Public Gold anda sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *