Mengenai Kami

Mengenai Kami

Dealer Aktif Public Gold. Sedia membantu anda Mulakan Simpanan Emas.

Kami mula mengenali emas Public Gold ketika tahun 2015 lagi. Masa tu kami hanya berminat untuk membuat simpanan emas setelah tertarik dengan perkongsian tulisan mentor emas kami Tuan Mohd Zulkifli bin Shafie di blog beliau. Kami beli beberapa dinar pada waktu pada harga sekitar 630++ untuk satu dinar. (1 dinar 4.25 gram)

Kami cuma jadi penyimpan emas biasa Public Gold sehinggalah pada 2020, barulah kami mula aktif sebagai dealer Public Gold di bawah network dealer terbesar Public Gold iaitu “Public Gold G100 Network” (PG G100) di terajui oleh mentor emas kami iaitu Tuan Mohd Zulkifli bin Shafie. Beliau juga ialah penulis buku “Wang Emas” dan buku “Misi Bebas Hutang”. 

PG G100 kini sudah mempunyai lebih 400000 penyimpan emas. Secara personalnya kami telah membimbing hampir 400 penyimpan emas dan hampir 1000 penyimpan emas di bawah personal empayar kami.

Kini kami berstatus Master Dealer dan sentiasa aktif menghadiri kelas latihan dan bimbingan di bawah PG G100 Network supaya dapat membantu lebih ramai lagi penyimpan emas dengan target sekurang-kurangnya 1 Kg emas setiap rumah.

public gold dealer
Matlamat Kami

Impian kami melihat lebih ramai rakyat malaysia celik emas

Antara matlamat kami sebagai dealer Public Gold adalah untuk melahirkan lebih ramai penyimpan emas yang berilmu dan mempunyai matlamat mereka sendiri kenapa mereka menyimpan emas dan bukan sekadar ikutan sahaja.

Bukan emas yang menjadikan kita kaya, tetapi ILMU emas itu yang boleh menjadikan kita kaya. 

Kami akan bimbing anda sehingga Anda menjadi penyimpan emas yang independant.

Penyimpan Emas di bawah PG G100 Nework
0
Penyimpan emas direct fronline kami
0
Empayar di bawah bimbingan kami
0