Public Gold GAP bukan emas digital

Public Gold GAP account

GAP BUKAN EMAS DIGITAL
 
#AkaunEmasGAP bukan emas digital.
 
PublicGold hanya jual emas fizikal sahaja.
 
GAP (Gold Accumulation Program) diwujudkan untuk bantu penyimpan emas yang nak memiliki emas fizikal tapi tak yakin untuk simpan sendiri.
 
GAP adalah option untuk memudahkan customer Public Gold yang belum bersedia untuk simpan emas itu sendiri. Walaupun begitu, Public Gold lebih suka kita keluarkan emas dari Akaun GAP dan simpan emas itu sendiri. Bukannya simpan sampai berkilo-kilo dalam GAP.
 
Jadi untuk memberi galakan penyimpan emas Publi Gold keluarkan emas GAP, Public Gold keluarkan pelbagai item dan design yang menarik supaya customer Public Gold simpan emas fizikal itu sendiri. Secara mudahnya, Public Gold mahu customer beli dan simpan emas fizikal sendiri. Tapi KALAU takut simpan sendiri, maka option yang memudahkan ialah simpan dalam Akaun GAP sementara waktu.
 
Berbeza dengan #emasdigital. Emas digital dicipta untuk mereka yang tak berminat simpan emas fizikal tapi nak ambil peluang atas kenaikan harga emas. Maka mereka beli emas digital sahaja.
 
Penjual emas digital pula tak berikan banyak option bagi pembeli emas mereka supaya keluarkan emas fizikal sebagaimana yang dibuat oleh PG. Ini disebabkan matlamat mereka bukan untuk simpan emas fizikal. Emas itu tak penting bagi mereka.
 
Berminat dengan emas fizikal yang boleh kita pegang, belek dan simpan sendiri? Public Gold adalah syarikat terbaik yang menyediakan pelbagai kaedah untuk seluruh peminat emas terutamanya di Malaysia dan negara sekitar untuk memiliki emas fizikal dengan mudah.
 
Hubungi kami untuk kami bantu sebaiknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *