Ramai tanya cikjun berapa modal nak start dengan Public gold ni, atau pun soalan seperti macam mana nak join?

Pendek kata macam soalan nak join MLM pulak, hehehe..sebenarnya tak yah join pun automatik jadi sebahagian keluarga Public Gold apabila rakan-rakan buat belian kali pertama produk emas dan perak Public Gold.

Nak menabung dalam bentuk emas dan perak sekarang lebih mudah sebab Public Gold dah sediakan pelbagai cara untuk membolehkan pelanggan memiliki emas secara konsisten.Kedai emas biasa konfem tak dapat macam ni tetapi di Public Gold ada!

Ada 3 cara yang paling mudah untuk miliki emas dan perak keluaran Public Gold

 

 1. Miliki Produk Emas dan Perak secara Tunai. Terkini 1 Gram Emas beserta sijil LBMA

2. Kaedah Ansuran Mudah EPP , Easy Payment Purchase

3. Program Pengumpulan Emas  (GAP) dengan kadar minimum RM100

 

1. Miliki Produk Emas dan Perak secara Tunai

Untuk yang ada bajet dalam RM100-RM600, rakan-rakan sebenarnya dah mampu untuk memiliki 1 gram emas Public Gold dengan sijil LBMA, 1 dinar emas atau pun 10 dirham perak secara tunai.

Ketika artikel ini ditulis, harga untuk sekeping 1 Dinar Emas ialah dibawah RM600, 1 gram emas dengan RM160 ( harga akan update dari semasa kesemasa),manakala sekeping 10 Dirham Perak ialah di bawah RM100.Ini adalah harga yang sangat-sangat baik dan kena cepat ambik peluang.

Harga terkini boleh cek disini :

http://bit.ly/cikjunemaspublicgold

 

TERKINI : 1 gram emas Public Gold beserta sijil LBMA  bertaraf antarabangsa!!

ciri-ciri nya ialah :

# mempunyai sijil LBMA

#dalam bentuk laminate atau seal

# susut nilai 13%

# boleh dibeli terus dari semua cawangan Public Gold seluruh negara

 

emas 1 gram water mark front

emas 1 gram water mark back

 

 

 

1 dianr dan 10 dirham lebih jelas

 

10 dirham depan blkg

Harga 10 dirham Perak ketika ini di bawah RM100

 

1 dinar shj

sekeping 1 Dinar Emas keluaran Public Gold
( besar syiling 10 sen)

 

Jadikan 1 gram, 1 dinar emas atau pun 10 dirham ini sebagai tabungan jangka panjang, mudah sangat. Bagi kaum wanita, suri rumah duit lebih-lebih beli barang dapur pun boleh simpan untuk ditukarkan kepada salah satu produk ini.

Duit raya anak-anak pun sesuai untuk beli 1 gram emas, dirham atau dinar emas sebagai tabungan.

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Yang penting duit tak bocor bila dah tukar jadi emas atau perak.

duit raya anak

 2. Kaedah ansuran mudah iaitu Easy Payment Purchase (EPP)

 Jangkamsa : 4 bulan , mengikut tarikh dan jadual yang telah disediakan.

EPP shcedule

Kaedah ansuran mudah ni cikjun ada terangkan di link ni ya… http://bit.ly/beliemasansuran

 

3. Program Pengumpulan Emas (GAP- Gold Accumulation Program) dengan kadar minimum RM100 

 

GAP poster 1

Artikel penuh disini :

http://bit.ly/teknikmudahkumpulemas

Jika rakan-rakan berminat memulakan simpanan emas public gold melalui mana-mana cara di atas boleh whatsapp Cikjun 016-654 5005