Betul ke RM100 dah boleh beli EMAS?

Eh betul ke ni? , yer betul ler tu… pada rakan-rakan ini peluang yang sangat baik, jika dulu kata takde duit, bajet belum cukup dan macam-macam lagi alasan nak pakai duit sekarang dah takde alasan kenapa tak boleh mula simpan emas.

Cikjun nak perkenalkan program terbaru daripada Public Gold yang sangat mengancam, best giler, confirm mudah dan yang penting selamat! iaitu:

Gold Accumulation Program ( singkatannya GAP ).

Dalam bahasa melayu , Program Pengumpulan @ Akumulasi  Emas.

Jika rakan-rakan lihat laman web Public Gold ada satu jadual bahagian paling atas tertera harga untuk program ini iaitu dengan permulaan RM100 dan nilai emas yang dimilki.

1 gram price

 

GAP poster

 

Program ini khas dibuat untuk membolehkan rakan-rakan cikjun yang ada bajet kecil-kecil ataupun nak memulakan simpanan dan mengumpul emas secara konsisten dengan bajet yang sangat-sangat kecil dan mampu dilakukan hampir kesemua orang.

 

Antara Ciri-ciri program GAP yang sangat menarik ialah :

  1. Dengan hanya RM100, anda layak untuk membuka akaun Gold Accumulation Program (GAP)
  2.  RM100 ini akan ditukarkan ke dalam bentuk gram emas 999.9 ke dalam akaun GAP anda.
  3.  Dari masa ke semasa, anda boleh top-up RM100 ke dalam akaun anda dan nilai ini akan ditukarkan kedalam berat emas (mengikut harga semasa). Contohnya hari ini 13/8/2014, RM100 adalah bersamaan 0.6944 gram emas 999.9
  4.  Apabila nilai emas di dalam akaun anda mencukupi , anda boleh memohon kepada cawangan Public Gold yang berhampiran untuk mengeluarkan jongkong emas serendah 1 gram atau mana-mana jongkong emas Public Gold 999.9 (tertakluk kepada baki minima 1 gram di dalam akaun GAP anda). Contohnya bila anda dah ada 2 gram emas di dalam akaun GAP, maka anda boleh keluarkan 1 gram emas jongkong.
  5.  Anda boleh buat tambahan RM100 (minimum) atau pun dalam gandaan 50, sebagai contoh RM150, RM250
  6.  GAP ini bertujuan memudahkan anda membuat penyimpanan emas secara sedikit-sedikit. Jadi anda boleh kumpul emas perlahan-lahan sehingga jadi banyak.

Untuk melihat terma dan syarat GAP boleh klik ke link berikut:

http://bit.ly/beliemas1gram

 Jika rakan-rakan nak lebih cepat cikjun boleh tolong order untuk rakan-rakan, ikuti langkah ini:

whatsapp saya

Contoh memulakan Program GAP dengan Public Gold

Apabila rakan-rakan memohon untuk memulakan program ini, Pihak Public Gold akan mengeluarkan penyata GAP seperti contoh dibawah.

Setiap kali penambahan dibuat pihak Public Gold akan keluarkan penyata dan di emailkan kepada rakan-rakan .

contohnya bermula pada 18 July 2014, kemudian tambahan kedua dan ketiga  pada 12 Ogos 2014

GAP 1

====================================================================

GAP 2

 

 

====================================================================

GAP 3

 

Jika rakan-rakan walk in ke cawangan PG dan bayar dalam bentuk tunai, rakan-rakan akan diberi resit seperti ini .

resit GAP

 

Sekiranya jumlah terkumpul telah cukup untuk rakan-rakan mendapatkan 1 gram emas, maka boleh buat permohonan dimana-mana cawangan Public Gold berhampiran untuk dapatkan emas rakan-rakan.

Jadi, mudah sangat! dan ini adalah peluang terbaik untuk anda kumpul emas, dan yang paling best program ni takde tarikh TAMAT TEMPOH atau expired date…langsung tidak terikat dengan apa-apa tarikh atau komitmen untuk buat bayaran bulanan, tambah saja bila anda cukup wang.

Macam mana bentuk 1 gram 1 gram nie?

berita terbaru yang diterima ialah emas beserta sijil LBMA seperti dibawah ni.

confirm cantik !!

emas 1 gram water mark front emas 1 gram water mark back

 

 

Cepat Whatsapp Cikjun untuk bermula

016-654 5005

 

 

Related posts: